Seminaries

Salons Denotter, de perfecte plek voor seminaries

Door zijn ligging (dichtbij autosnelweg E40 en snelweg A17) is Salons Denotter ideaal gelegen voor het organiseren van seminaries en vergaderingen. Bij ons kan u terecht voor opleidingen, (ontbijt)vergaderingen, seminaries, workshops, productpresentaties en congressen. Wij zorgen voor een vlekkeloze organisatie.

Onze stijlvolle en polyvalente zalen zijn volledig uitgerust voor uw seminarie/congres/voorstelling/… Alle zalen zijn voorzien van airco en audiovisuele uitrusting (beamer, projectiescherm, micro, gratis wifi,..) Samen bekijken we de ideale opstelling en dagindeling voor jullie seminarie/congres. Iedere zaal is aanpasbaar naar jullie wens en grootte. Wij zorgen voor een offerte op maat.

De grote multifunctionele zaal met een capaciteit tot 300 deelnemers aan tafel kan perfect worden ingedeeld op maat van het aantal deelnemers en in functie van het soort bijeenkomst. Kleinere groepen (tot 60 personen) kunnen in 2 sfeervolle kleinere zalen terecht. Als klant kan u steeds gratis gebruik maken van onze laadpalen.

Wat we kunnen voorzien

Locatie feestzaal

Heeft u interesse? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak