Catering op uw maat

c
o
n
t
a
c
t

telefonisch via:
050 24 14 74

via mail:
info@denotter.be

via het inschrijfformulier
op de website

 

Catering Denotter

Catering Denotter verwent u op locatie

Heeft u een babyborrel, trouwfeest, jubileum, communie of andere feestelijke gelegenheid in het verschiet? U hebt zelf de ideale locatie voor ogen maar u zoekt de perfecte cateraar in de buurt van Brugge?
Denotter Catering biedt antwoord op uw vraag en serveert u heerlijke, culinaire hoogstandjes! 

Denotter Catering verwent u van apero tot dessert. Ons gemotiveerd, stijlvol en enthousiast team bedient u van innovatieve gerechten en heerlijke dranken op een locatie naar uw keuze. 

"Bedankt om van ons trouwfeest een spetterende avond te maken. Niets is teveel voor jullie, alles was tot in de puntjes verzorgd.” Koen & Nele

Denotter Catering begeleidt u van A tot Z

Denotter Catering staat garant voor culinaire expertise en dagverse kwaliteit. Door ons uitgebreid netwerk, affiniteit met de nieuwste trends en organisatorische expertise zorgen we ervoor dat we op elke vraag een passend antwoord kunnen bieden. 

Tijdens een vooraf gepland gesprek luisteren we graag naar al uw wensen. Wij vormen uw huis of gekozen locatie om tot een gezellige feestruimte, zorgen voor alle benodigde materialen en staan in voor het gedreven personeel.

Bij iedere cateringopdracht schenken we aandacht aan de kleinste details, geheel volgens uw wens en budget. We denken met u mee en voorzien, indien gewenst, ook de bar, dj en aankleding van de zaal zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. 

“Bedankt voor de fantastische babyborrel! Onze gasten (en wij ook) waren vol lof over de hapjes, drank, bediening, locatie... Jullie leveren kwaliteit!” Familie Vermeylen – Parmentier

Denotter Catering biedt u ervaring en expertise

Door onze jarenlange ervaring in de event- en cateringsector kunnen wij perfect inspelen op al uw wensen. Van intieme plechtigheden tot uitbundige feesten: wij staan garant voor een prachtig feest van begin tot eind. 

Ons dynamisch keukenteam levert constante kwaliteit en bereidt de gerechten steeds met dagverse seizoensproducten. Alles wordt ter plekke klaargemaakt en afgebakken zodat de heerlijke smaken altijd perfect tot hun recht komen. 

We bieden u transparante en op maat gemaakte formules aan die voldoen aan uw wensen en budget. 

Catering Denotter
Catering Denotter
Catering Denotter

Benieuwd naar meer? Contacteer ons nu!

Contacteer ons vrijblijvend om meer te weten te komen over onze formules op maat. Ons gedreven team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Contacteer ons!