Salons Denotter, de perfecte plek voor seminaries

c
o
n
t
a
c
t

telefonisch via:
050 24 14 74

via mail:
info@denotter.be

via het inschrijfformulier
op de website

 

Door zijn ligging (dichtbij autosnelweg E40 en snelweg A17) is Salons Denotter ideaal gelegen voor het organiseren van seminaries en vergaderingen. Salons Denotter is dan ook de plek voor opleidingen, (ontbijt)vergaderingen, seminaries, workshops, productpresentaties en congressen. We zorgen voor een vlekkeloze organisatie.

De grote multifunctionele zaal (voorzien van airco), met een capaciteit tot 300 deelnemers aan tafel en tot 400 zitplaatsen kan perfect worden ingedeeld op maat van het aantal deelnemers en in functie van het soort bijeenkomst. Kleinere groepen (tot 60 personen) kunnen in 2 sfeervolle kleinere zalen terecht die voorzien zijn van airco. We beschikken over een eigentijdse audiovisuele uitrusting (beamer, projectiescherm, draadloze micro, wifi,...)

Wij, Salons Denotter, kunnen u voorzien van alle catering: ontbijt, koffiebreaks, broodjesmaaltijd, snelle lunch, zakendiner,...

 

Bekijkt u graag samen de mogelijkheden? Maak hier een afspraak! 

 

 

 
 

Gastenboek

Isabelle Vercoutere en Vincent lesage

14 augustus 2019 was onze grote dag! De zaal heeft ons fantastisch begeleid in de voorbereiding naar onze dag en maakt het ook af! Super vriendelijk personeel, alsof we ze al jaren kennen. Een beter zaal hadden we zeker niet kunnen wensen!
Echt bedankt voor alles!
Veel liefs

Vicky en Johan

Op zaterdag 7/09/19 vierden wij ons huwelijksfeest in Salons Denotter.
Het was een feest om nooit te vergeten!
Super vriendelijke en vlotte bediening. Alles was dik in orde en niks was het personeel teveel. Het was een feest zonder zorgen. De samenwerking was top vanaf de eerste afspraak om de zaal vast te leggen tot het einde van ons dansfeest.
Bedankt om ons zo in de watten te leggen!

De fauw Els

Verjaardagsfeest 60 jaar .

Op 16 maart 2019 een prachtig , culinair , muzikaal feest ter gelegenheid van mijn verjaardag .
Onze oprechte dank aan alle personeel ! TOP gerechten !!
Zal die mooie avond koesteren !! DUS ..... Een echte aanrader voor velen !!

Vriendelijke dank
Els en Peter

Febe & Vincent

Op 1 september 2018 vierden wij ons huwelijk in Salons Denotter. Het was voor ons een dag om nooit te vergeten!!
Samen met onze gasten hebben we genoten van jullie TOPkeuken en super lekker dessertbuffet!
We konden ons geen betere plaats voorstellen! Van het begin tot het einde, alles was piekfijn inorde!! We krijgen alleen maar positieve reacties van familie en vrienden.
Geert, hoe jij alles in goede banen hebt geleid... FANTASTISCH... oog voor detail!

Dikke merci aan Filip, Pieter, Geert en het volledige team!! Wij kunnen jullie alleen maar aanraden bij iedereen!!

Ellen en Chidi

Op zaterdag 25 augustus 2018 hebben wij op ons trouwfeest samen met onze gasten mogen genieten van de topkeuken en vriendelijke bediening in Salons Denotter. Samen met Filip en Pieter planden we in de maanden vooraf onze dag tot in de puntjes. Iedereen was dan ook vol lof over de stijlvolle aankleding van de zaal en het overheerlijke eten (van de hapjes bij de receptie tot het dessertbord Palet Picasso). Een bijzondere vermelding geldt zeker ook voor maître Geert, die ervoor gezorgd heeft dat alles die dag vlekkeloos verliep. We voelden ons zó welkom en werden echt verwend! Een heel grote dank-je-wel aan het volledige Denotter-team!

Saskia & Anthony D’Haluwin

Afgelopen zaterdag (8/9/18) hebben wij ons trouwfeest bij jullie gedaan . De reacties die wij krijgen van onze gasten zijn verbluffend . Ze spreken allen over een topfeest met lekker eten , gebracht door topmensen . De meesten deden al veel trouws , maar dit is ongetwijfeld de beste die ze mochten meemaken . Nogmaals een dikke mercie aan allen om ons feest zo goed te doen slagen .

Joeri & Stefanie

Op 17/08/2018 hadden wij een fantastisch trouwfeest. Lekker en vooral heel veel gegeten. Eigenlijk was alles top van begin tot einde. Zeker een aanrader! Dikke pluim voor iedereen daar!!

Frederiek & Debby

Op vrijdag 10 augustus 2018 mochten wij ons huwelijksfeest vieren in Salons Denotter. Toen we in april '17 op zoek waren naar een geschikte feestzaal, hadden we meteen een goed gevoel bij deze feestzaal. We twijfelden dan ook niet lang om deze zaal vast te leggen. Dit positieve gevoel werd tijdens de aanloop naar het huwelijksfeest en op de dag van het huwelijksfeest zelf alleen maar bevestigd. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Tafels werden gedekt en geplaatst zoals gevraagd, maaltijden waren lekker, vers en verzorgd en ook het dessertbuffet was een echte topper, overheerlijk! Ook de bediening was perfect. Alle gasten werden heel snel en op een vriendelijke manier bediend. Glazen die bijna leeg waren, mensen die bloemen wilden afgeven, ... alles werd meteen opgemerkt en aangepakt. Ook van onze gasten krijgen we alleen maar positieve commentaar. Doe zo verder! Het was fantastisch om bij jullie ons huwelijksfeest te mogen vieren.

Elke & Aaron

Vrijdag 22juni 2018 hebben wij ons huwelijksfeest in salons Denotter gevierd.
We hebben kunnen genieten van de prachtige tuin en de mooi aangeklede zaal.
Alles was tip top in orde! Niets op aan te merken.
Vriendelijk,mega lekker, en niets was teveel wat je vroeg.
Dikke pluim voor iedereen.
Merci.x

Mario Couvreur

Gisteren op het trouwfeest geweest van Kevin Vandeplassche, amai het was subliem, geweldig, wat een luxe. Dikke merci

Familie Colpaert

We hebben een fantastische communie feest achter de rug dankzij Salons Denotter. Alles liep perfect, het personeel had aandacht voor alle gasten.

Het was voor ons een zorg minder dat alles voor het eten was geregeld en de bediening was zorgvuldig.

Als ze vertrokken was de keuken helemaal opgeruimd en alles was afgewassen, wie kan meer vragen!

We doen zeker nog beroep op Salons Denotter in de toekomst! :)

Annelies en Yannick

We hadden gisteren (18/5/2018) een fanatisch avondfeest in jullie feestzaal. Via deze weg willen we jullie bedanken voor alle goede zorgen!
Zaalmeester Geert verdient echt een pluim! Top hoe hij alles in goeie banen heeft geleid.
Het eten was superlekker...dus ook nog een extra duim voor de chef!
Al jullie personeel was zo behulpzaam...leuk voor ons om alle stress achter ons te laten.
We hebben veel complimentjes gekregen van de gasten...maar dit komt natuurlijk dankzij jullie!

verbeke Rita

Op vrijdag 20/4 mijn verjaardagsfeest gevierd , t was super ,Bedankt Philip en Pieter alsook alle medewerkers.
Het eten en bediening was formidabel .Iedereen heeft zich lovend uitgesproken over de zaak .
Een echte aanrader.
Bedankt .
Rita

Heidi en Karim

Wij vierden op 20 mei 2016 ons huwelijk in Salons Denotter. Ik heb altijd gezegd van nog een reactie op de pagina te plaatsen maar nooit de tijd voor gehad.
Bij deze de vijgen na Pasen :) Wij zouden toch nog graag het hele team willen bedankten voor het SUBLIEME ETEN! 10/10! de SUBLIEME BEDIENING! de hele mooie zaal, die we zelf aangekleed hadden, maar de ruimte was gewoon ideaal. Het personeel was heel vriendelijk! Dank u wel Filip en team voor de leukste avond van ons leven nog leuker gemaakt te hebben!

anthony verbeke

gisteren was ik aanwezig op een trouw bij jullie in de zaak. Ik kan jullie enkel maar zeggen dat er niets viel aan te merken over het feest. Wil bij deze dan ook het heeeeele team te bedanken voor de mooie avond

Benedict en Evelien

Zaterdag 12 augustus vierden wij ons huwelijksfeest in Salons Denotter. Bij deze willen wij Filip, Pieter en hun team bedanken voor de leuke samenwerking, het sublieme eten en het vriendelijk onthaal. Alles was tot in de puntjes perfect georganiseerd. Enkel positieve reacties van familie en vrienden gekregen. Wij hadden geen betere feestzaal kunnen wensen.

Vandoorn Koen (Zwevezele)

Zaterdag laatstleden waren we te gast bij 'salons Denotter' naar aanleiding van het 50 jarig jubileumfeest van mijn ouders. We vragen ons nog altijd af hoe het komt dat we daar niet eerder eens beland zijn. Gewoonweg TOP!!! Een patron die z'n gasten echt in de watten legt, de zoon die voorzichtig in zijn voetsporen treedt, heel goeie maître, personeel die zeker hun best doet maar zeker een dikke pluim voor de mensen in de keuken. Deze worden dikwijls vergeten maar het eten was echt MEGALEKKER!! Spijtig dat we geen gebruik hebben kunnen maken van hun zeer mooi terras door een plotse regenbui. Alles stond klaar maar de patron had vliegensvlug een receptiezaal aangekleed om er toch een mooie receptie van te maken. Alles is daar zeeeeeeeeer verzorgd en net. Dit is een zaak waar ik zeker nog terugkom! Van harte dank aan het team 'Denotter' De ideale plaats voor een gegarandeerd geslaagd feestje!!! Fam Vandoorn - Deqlerck Wingene

Loes en Gorik

Op 21 juli 2017 hielden wij ons trouwfeest bij Salons Denotter.

De afspraken vooraf met Filip en Pieter waren altijd zeer duidelijk, overzichtelijk een aangenaam. De dag zelf stonden we op die manier niet voor verrassingen en verliep alles volgens plan. Onderlinge afspraken tussen Salons Denotter en onze photobooth, live band en DJ gebeurden rechtstreeks zodat wij niet als tussenpersoon hoefden op te treden en de planning uit handen konden geven. Daarnaast wensten wij last-minute nog een beamerprojectie en dit was géén probleem. Allemaal heel fijn!

Het feest zelf was een groot succes! De hapjes tijdens de receptie waren zeer lekker, en de cava (en fruitsap) vloeide(n) rijkelijk. De hoofdmaaltijd was om van te smullen en er werd dan ook aan alle tafels gebruik gemaakt van een tweede en derde rondgang. We kwamen niets tekort en werden op onze wenken bediend door zeer vriendelijk en attent personeel.
Kortom een zeer verzorgde avond/nacht/vroege ochtend.

Nogmaals bedankt aan het gehele team, Geert de zaalmeester, Filip en Pieter voor een topavond. Wij raden jullie sowieso aan bij vrienden/familie (als ze niet reeds zelf met het idee afkomen dankzij de fijne ervaringen van vorige vrijdag). Bedankt!

Linda en Frederik

Op zaterdag 22-07-2017 hebben we de mooiste dag van ons leven in Denotter mogen meemaken! We werden op onze wenken bediend op ons trouwfeest van de receptie tot in de vroege uurtjes door het super vriendelijk personeel waarvoor niets te veel gevraagd is! Echt TOP!! Ik zou de service, lekker eten alsook de organisatie en perfecte opvolging aan iedereen aanraden!!! Wij zouden zeker in de toekomst nog graag gebruik willen maken van jullie diensten voor andere feestjes of recepties!

Vele groetjes

Linda en Frederik

Dina en Peter

Vrijdag 23 juni 2017 hebben wij ons trouwfeest gevierd in salons Denotter, het was een prachtig feest met alles erop en eraan.
Het eten was super lekker en verzorgd tot in de puntjes. Ook een dikke pluim voor zaalmeester Geert en zijn team voor de vriendelijke bediening.
De reacties van vrienden en familie zijn top!

Dina en Peter

Kimberley en Michel

Op 17 juni 2017 vierden wij ons huwelijksfeest in Salons Denotter. Het was het perfecte feest voor onze perfecte dag! Vanaf het moment dat we aankwamen in Denotter werden we op ons wenken bediend en konden we volop genieten. Niemand heeft met een half leeg glas gestaan, hapjes en eten werden rijkelijk bedeeld en personeel was super vriendelijk! Zaalmeester Geert had alles in de gaten en wij moesten nergens aan denken. Alleen maar positieve reacties gekregen! Als we het zouden over doen, zou het feest zeker opnieuw bij jullie plaatsvinden!! Dikke merci voor alles!

Cederik en Stefanie

Op 19 mei hadden wij onze mooiste dag van ons leven. Alles was perfect: de bruid, de gasten en vooral de catering. Niets dan lof gehoord doorheen de avond en dagen/weken achteraf. Zelf denk ik nog dagelijks terug aan deze dag. Bedankt Pieter, Geert , Philiph en gans jullie team.

Pieter Himpens en Evelien Boone

Aan het personeel van Salons Denotter: Dankjewel voor ons fantastisch huwelijksfeest! Jullie hebben gezorgd voor een fantastische avond. Het eten was superlekker. Er was lekkere wijn die ruim voldoende werd bijgeschonken. Voldoende keuze aan bieren voor de liefhebbers. En de bediening was TOP. Zaalmeester Geert heeft op een fantastische wijze, het feest in goede banen geleid. Jullie zijn enorm PROFESSIONEEL en dat siert. Dat siert enorm! De prijs was zeer correct. Van alle onze gasten horen we alleen maar goede dingen over jullie. We kunnen jullie maar aan iedereen aanbevelen.

Pieter Himpens en Evelien Boone

Lynn & Steven

Op 23-09-2016 hebben wij ons huwelijk gevierd in Salons Denotter. Het was een prachtig feest.
Wij hebben er heerlijk gegeten en de bediening was super. Alle gerechten waren als schilderijtjes gepresenteerd.
Op het dessertbuffet was er een enorme keuze en zeker voor iedereen een dessert naar zijn zin.
Ook de bediening was top en geen enkele vraag was teveel. Waarvoor dank. Hierdoor hebben wij onze prachtige dag kunnen afsluiten
met een culinair hoogtepunt.
Van al onze genodigden alleen maar lovende woorden.
Wij kunnen Salons Denotter dan ook ten zeerste aan iedereen aanraden.

Sophie en Yves

Op 13 augustus hebben wij ons trouwfeest gevierd in Salons Denotter. Het was een feest om nooit te vergeten! Vanaf de voorbereidingen werden wij door jullie met raad en daad bijgestaan , niets was jullie teveel! De avond zelf was in 1 woord TOP! Alles wat er gevraagd werd de avond zelf , niets was een probleem voor jullie. ver boven onze verwachtingen gingen jullie zelfs ! Bediening was gewoon af, eten was op topniveau, en de locatie is gewoon prachtig! 1 voor 1 allemaal super commentaren van onze gasten over ons trouwfeest! Wij willen jullie echt hartelijk bedanken om dit waar te maken en in het bijzonder zaalmeester Geert (alleen maar lovende woorden van iedereen dat de maitre constant alles in het oog had) en het ganse team!! Wij raden iedereen zeker jullie aan en als we ooit zelf nog een feest geven is er geen twijfel mogelijk waar we dit laten doorgaan!
Superteam Salons Denotter!
Vele groetjes Sophie en Yves

Patrick en Inge Vallé - Cracco

Op vrijdag 26 augustus 2016 hebben wij in Salons Denotter ons trouwfeest gevierd. Het was supergeslaagd, de voorbereiding was klaar en helder. Alle afspraken en de timing werden tot op de minuut heel correct nageleefd. Het team was supervriendelijk en had heel veel oog voor de detailafwerking.
Alle gasten waren in de wolken met de overheerlijke hapjes, de heerlijke warme en koude schotels alsook met het spetterende dessertbuffet. Kortom er viel niks op aan te merken en wij kunnen deze feestzaal alleen maar aanraden voor wie plannen heeft.
Langs deze weg willen wij nogmaals het ganse team van Salons Denotter bedanken alsook voor de speciale attentie achteraf, waar wij met volle teugen van genoten hebben.

Jeroen & Sofie

Op 20/08/16 zijn wij in Salons Denotter getrouwd. Alles was tot in de puntjes geregeld, de bediening was top en het eten heerlijk. Alle genodigden waren het unaniem eens: een superfeest. Ook een dikke pluim voor maître Geert, die oog heeft voor elk detail!

Jolien & Maarten

Ons trouwfeest op 16/07/16 was top!! We hebben alleen maar lovende commentaren gehoord van onze gasten en hebben zelf genoten van een schitterend feest. Niets was teveel voor Geert en zijn team. Het werd voor ons, mede dankzij Salons Denotter, een onvergetelijke dag! Bedankt.

Jamie&Mike

op 15 juli 2016 gaven wij daar ons huwlijkfeest!!
Van begin tot einde was alles dik in orde!
Het eten was super lekker,dessertbuffet was top!
Kindjes konden er ook spelen!
Bedankt om onze dag zo mooi te maken!

Jill & Lorenzo

Op 24/06/16 vierden we ons huwelijk in Salons Denotter.
Bij het eerste bezoek had ik direct een wauw gevoel bij het zien van de zaal. Het black&white concept is ook volledig mijn ding.
De communicatie verliep steeds vlot en iedereen is er super vriendelijk.
We hebben enorm genoten van onze dag door zo'n super team! De gasten waren allen enorm enthousiast van het lekkere eten en de hele goeie bediening.
We willen ook nog eens Geert extra bedanken om alles in goede banen te leiden. Hij is een top maître!
Moesten we nog eens een feestje plannen weet ik direct waar we dit gaan doen!
Team Denotter bedankt om onze speciale dag zo mooi te maken!

Vele grts van Jill & Lorenzo

Melissa en Dieter

Op 21/05/2016 hebben wij ons huwelijksfeest gevierd in Salons Denotter. Alles verliep op wieltjes, de bediening was top! Het eten was heerlijk en een mooie zonnige dag maakte onze dag compleet.
Bedankt aan zaalmeester Geert voor de super bediening en organisatie op de dag zelf.
Bedankt team Denotter!

Roos en Guido Hostens - 50 jaar gouden jubileum

Een feest op topniveau van onthaal, locatie, bedienig en gastronomie. Prachtig kader voor een zomerse receptie.
Niets dan tevreden en lachende gezichten op ons jubileum. Wij raden het eenieder aan.

Nogmaals dank en proficiat aan het voltallige team.

Roos en Guido.

Ginette en JP HILDERSON

Een droom van een huwelijksdag beleefd, met als slot het ultieme feestje in Salons Denotter; ontvangst héél hartelijk, receptie tot in de puntjes verzorgd met exquise hapjes en aandacht voor elke gast, van oma in de rolstoel tot ons vijfjarig kleinkind ! Het diner was vijfsterren waard volgens ons en onze gasten ! De bediening aan tafel was ultravlot en bleef de hele avond tot onze dienst....Filiep, Pieter, Geert en team jullie zijn geweldig! Ginette&JP

Eline en Randy

Wij trouwden op zaterdag 11 juni 2016 en gaven ons avondfeest in salons Denotter. De reacties van onze gasten sprak boekdelen: fijne keuken, mooie zaal, uitstekende bediening! Ook wijzelf hebben enorm genoten van onze avond, al onze wensen werden vervuld. Zaalmeester Geert, het voltallige personeel en Filip deden hun werk uitstekend zodat wij helemaal konden genieten van ons feest. Een echte aanrader!

Daphne & Dieter

Gisteren ons huwelijk in Salons Denotter gevierd. Het was genieten van begin tot einde!
Het eten was fantastisch lekker en de bediening zeer vriendelijk. Het regent hier complimentjes van vrienden & familie die erbij waren!
Filip, Pieter, Geert en personeel: dankjewel! Jullie mogen heel fier zijn!
We kijken er nu al naar uit om ons jubileum bij jullie te vieren ;-)

Joyce & Bart

We hadden ons trouwfeest op 10 juni 2016 bij jullie. We zijn behandeld als een koning en koningin! Wat een aanrader, we maken zeker goede reclame.
Alles verliep perfect en het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Het eten was superlekker en verzorgd. We kregen niets anders dan positieve reacties van onze genodigden.
Dikke pluim voor het ganse team en in het bijzonder voor de zaalmeester Geert, top!

Maes Gunther

Gisteren 17-6-16 trouwfeest van mijn broer bij jullie mogen meemaken. Man wat een prachtfeest !!!
Het eten gewoon fantastisch, De organisatie en de vriendelijkheid van het personeel top niveau.

Kevin en Floor

Dit weekend vierden we ons huwelijksfeest in salons Denotter. We konden ons geen betere plaats wensen. Dikke merci aan Geert en zijn zaalpersoneel voor de uitstekende bediening. Ook de complimenten aan de keuken. Super reacties gekregen van alle genodigden. Bedankt aan Filip en Pieter voor een onvergetelijk feest.

Stefaan en Els

Een heel aangename sfeer voor zijn eerste communie in 14 mei 2015 van kenshin Noë in denotter en vooral een goeie bediening en super lekker van het eten iedereen van de familie was heel enthousiast van jullie gast vrijheid de en bediening. Het was niet te vergeten alvast bedankt aan de familie en aan denotter.

Wij komen zeker terug!
Stefaan en Els

Eveline & Stijn

Ons trouwfeest in Salons Denotter in 1 woord: TOP!! Heerlijk eten, super vriendelijk en bediening 10 op 10.. Alles tot in de puntjes! Hoe ons droomfeest eruit zag werd werkelijkheid, 1000x dankjewel!!!

Bart & Sanne

Vandaag zijn we precies een maand geleden getrouwd in Salons Denotter. Na het burgerlijk huwelijk zijn wij met de suite met open armen ontvangen voor een snelle hap. Daarna kon onze ceremonie doorgaan in de grote zaal. Alles stond klaar zoals voordien afgesproken met Geert. 's Avonds was er een eerste receptie, die goed verzorgd was. We krijgen nog steeds complimenten van de mensen die aanwezig waren. Daarna ons avondfeest... in één woord FANTASTISCH! Alles tot in de puntjes verzorgd, lekker en warm eten, voldoende drank, vriendelijke bediening, een schat van een zaalmeester, en noem maar op. Het was een dag om nooit te vergeten en dat mede dankzij Salons Denotter!
Via de vele complimenten weten we dat ook onze gasten heel tevreden en onder de indruk waren.
Een dikke dankjewel aan het ganse team! En met een latere babyborrel komen we zeker terug ;-)

Thomas en Axelle Vlaemynck - Bohyn

Afgelopen zomer zijn wij in het huwelijksbootje gestapt en hebben wij ons huwelijksfeest in salons Denotter laten doorgaan. De mensen van Denotter hebben oor voor alle wensen en oog voor elk detail. Ook de etiquette wordt hoog in het vaandel gedragen. Dit resulteerde in een perfecte receptie en een perfect avondfeest. Filip, Pieter en de zaalmeester Geert staan samen met hun team de ganse tijd klaar om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Een echte aanrader! Chapeau en doe zo verder!

Bedankt voor het fantastisch feest!

Thomas en Axelle
Vlaemynck - Bohyn

Indiara en Juri

Naar aanleiding van ons geslaagd en mooi huwelijksfeest van vrijdag 2 oktober 2015 hadden wij graag nog eens van de gelegenheid gebruik gemaakt om iedereen te bedanken die van ons feest iets onvergetelijks hebben gemaakt. Alles was tot in de puntjes verzorgd... een grote merci en een dikke chapeau aan Filip, Pieter en het voltallige personeel van Salons Denotter! Heel lekker eten, een vlotte bediening, flexibiliteit en een uitstekende service op alle vlak waren de hoofdingrediënten van deze schitterende ervaring...
Bedankt voor deze onvergetelijke dag! Tot algauw...
Groetjes
Indiara & Juri

Michelien & David

Zowat een jaar geleden telefoneerden wij naar Salons Denotter om een afspraak te maken voor ons huwelijksfeest. Diezelfde avond nog mochten we even langsgaan om de aangeklede zaal te bekijken. We werden vriendelijk ontvangen en vooral de correcte informatie en gemoedelijkheid stelden ons toen al gerust. Er werden concrete afspraken gemaakt, tips gegeven en er werd steevast duidelijk gecommuniceerd. Ook speciale wensen werden discreet behandeld.
Op 17 april 2015 was het dan zover. Alles verliep zoals verwacht; daar zorgde de uitstekende zaalmeester voor. Onze gasten en wijzelf zijn nog altijd zeer te spreken over de receptie, alsook over het avondfeest. Alles was netjes verzorgd en vooral lekker... Ook onze dj was zeer tevreden met de accommodatie.
U hoort het al: wij hebben onze keuze niet beklaagd en kunnen nog lang nagenieten van ons huwelijksfeest!

Mieke

Afgelopen zaterdag, op 26 september 2015, hebben wij ons trouwfeest in Salons Denotter gehouden. Het was beter dan ik ooit had durven dromen! Een aanrader voor iedereen! Vriendelijke en behulpzame medewerkers, zeer lekker eten, prachtige zaal, fantastische sfeer, goede en vlotte service, alles proper en verzorgd, het beste en meest uitgebreide dessertbuffet ooit, ... Niets dan lof voor het keuken- en zaalpersoneel. Wij hebben van iedereen complimenten gekregen, over alles. Het was een feest om nooit meer te vergeten. Wij komen zeker bij gelegenheid (babyborrel? jubileum? verjaardag?) nog eens terug. Bedankt om ons trouwfeest zo perfect te laten verlopen!

Martine & Franky

Nav het huwelijksfeest van Dagmar & Björn op 19 september willen wij jullie van harte bedanken en feliciteren met jullie professionele aanpak. Alles was tip top in orde en kwaliteitsvol! Vanaf het moment dat we toekwamen in de zaal werden we al op een klassevolle manier ontvangen; de bediening tijdens de recepties was vlot en het personeel supervriendelijk. Ook tijdens het avondfeest verliep alles gesmeerd en bij het minste was er altijd wel iemand die aanspreekbaar was en ook direct voor een gepaste oplossing zorgde. Wij hebben dan ook niets dan lof voor jullie team en hebben enkel maar positieve commentaren gehoord van de genodigden.
Proficiat voor jullie enthousiaste team!

Patrick Beschuyt

Op zondag 13 september 2015 was bij jullie het verjaardagsfeest van mijn ma die 75 jaar werd. Het was fantastisch, heel lekker eten, vlotte bediening, vriendelijk personeel met een woordje van dank aan zaalmeester Geert en zeker niet vergeten DJ Jan die voor een ongelooflijke ambiance zorgde. Bedankt, het was een dag die mijn ma niet vliug zal vergeten.
Patrick en Daisy
Aartrijke

stefaan-virginie

ons huwelijksfeest in salons Denotter was subliem, we hadden al van bij de eerste kennismaking een goed gevoel. prachtige zaal, mooi buitenterras,heel gezellig voor de receptie bij mooi weer. Het eten en de bediening was subliem, iedereen overvriendelijk ,niets is teveel gevraagd. kortom een echte aanrader

Mike & Stefanie

We hebben een onvergetelijk feest gehad en superlekker gegeten. Alles was tot in de puntjes verzorgd en verliep vlekkeloos. Ook een prima samenwerking tussen DJ en zaalpersoneel. We blijven complimenten krijgen dat ons feest AF was. Bedankt!

Sylvie en Dennis

We willen in de eerste plaats het volledig team van Salons Denotter bedanken. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek met Filip voelden wij ons meteen goed bij Salons Denotter om ons trouwfeest te laten verlopen. Vrijdag was het dan zover. We hebben er enorm van genoten. Alles was top, de bediening, het eten, de zaal, ... ook iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam. We vinden het al jammer dat het voorbij is :-).
Dikke merci Filip, Geert, Pieter... en het team om ons een onvergetelijke feest te geven.

Dries & An-Sofie

Bij deze willen wij jullie hartelijk danken voor het mooie trouwfeest dat jullie voor ons verzorgde op 01/ 08 /2015
Aan het personeel ook een woordje van dank voor de inspanning die zij leverenden ,
Dank u wel aan Geert voor alles tot in de puntjes te regelen ,
het eten was zeer lekker ,
en de genodigen waren zeer tevreden over de maaltijden en de bediening ,
indien wij nog een feestje geven zullen wij aan je denken ,
Mvr
Dries & An-Sofie

Annelies en Hans

Ons huwelijksfeest was fantastisch, van de eerste tot de laatste minuut. Dankzij Geert liep alles op wieltjes, de bediening was super, iedereen was heel vriendelijk, het eten van uitstekende kwaliteit en de organisatie vlekkeloos. Achteraf kregen we 100% positieve reacties van onze gasten. Bedankt om ons deze prachtige dag te bezorgen!

Olivier en Ann-Sophie

Met deze willen wij iedereen bedanken voor het fantastische feest die in de puntjes verzorgd was. De communicatie was goed , alles goed uitgelegd, altijd beschikbaar in geval van vragen. Het eten was perfect klaargemaakt en prachtig geserveerd. Een paar weken na onze trouw spreken onze gasten er nog van hoe goed ze het allemaal vonden . Voor de toekomstige klanten : Niet twijfelen, bij hen krijg je het perfecte feest!!!

Majona & Tom

Vorige zaterdag, 30/5/15, mochten wij onze grote dag vieren bij Pieter en Filip. Vanaf het eerste gesprek met Pieter was ik al overtuigd en was er nog weinig interesse om andere zalen te bekijken. Tijdens de voorbereiding mochten we hen altijd storen en kregen we heel snel alle gewenste informatie.
Tijdens het feest stond Pieter altijd klaar voor ons, ook Geert (de zaalmeester) is een grote meerwaarde, hij kent z'n vak door en door! Beide stonden er als er kleine probleempjes opdoken en zorgden ervoor dat die snel opgelost waren, zij waren onze sleutel naar een stressvrije avond.
Over het eten en de service kan ik maar 1 ding zeggen: perfect! Nog steeds krijgen we te horen van gasten hoe lekker het eten was, hoe vlot de bediening was, hun glas dat nooit leeg was...

Bedankt om onze speciale dag nog dat tikkeltje specialer te maken!

Jonathan & Gloria Vangeebergen

02 mei 2015 : De prachtigste dag van ons leven. Graag een bedankje aan Salons Denotter. Jullie feestzaal is een sterke aanrader op elk vlak. Zowel de ontvangst, de bediening, de decoratie, het eten en de sfeer waren top. Onze vele gasten spreken erover als een van hun beste trouwfeesten ooit en dat is aan jullie te danken. Alles was tot in de puntjes uitgewerkt. Vanaf het eerste moment waren we gerustgesteld en overtuigd door jullie. We raden jullie feestzaal zeker aan ;)

Jonathan & Gloria

Stijn en Ellen

Wij hebben onze keuze om op 11 april 2015 ons huwelijksfeest bij jullie te laten doorgaan nog geen seconde beklaagd.

Jullie en jullie team hebben onze, nochtans hooggespannen, verwachtingen ruim overtroffen.
Van onze genodigden hebben we ook uitsluitend positieve commentaren gehoord.

Al onze vragen werden vlot beantwoorden, er werd volop meegedacht aan onze ideeën,...

samengevat: een toplocatie met topuitbaters en toppersoneel!

Kesteloot - Bonnet

Gewoon top !!!
Wij zijn getrouwd op 12/07/14.
We hebben de zaal leren kennen met de trouwbeurs in Brugge.
Van wat nieuwsgierigheid zijn we gaan eten in denotter de paasbrunch (aanrader) . Hebben wij direct beslist om onze trouw hier plaats te vinden . We werden goed begeleid i v m de keuze van menu's ( ruime keuze) en in al de rest van de trouw . De receptie was tip top in orde niemand kwam tekort gewoon top . De dag zelf was grijs van weer het begon lichtjes te regenen toen op weg waren naar de denotter maar toen we aankwamen begon het goed weer te worden we kregen de keuze om de receptie binnen of buiten wij wouden natuurlijk buiten iedereen van het personeel vloog direct in de tuin om alles tip top in orde te maken ! De maaltijd liep vlot en spontaan en zeer lekker. Top keuken en bediening . We zouden zeker en vast de mensen willen deze zaal aanraden het is modern zwart wit is wel top en mooi tuin en zaal belichting en ook airco aanwezig . Wij gaan dit nooit vergeten iedereen van familie en vrienden spreken er nog over het was het feest van het jaar ! Wij komen zeker nog eens terug !
Sven en Melissa

Ruben Dejonghe & Sjoukje van Willigen

Op 9 augustus 2014 heeft het team van Salons Denotter ons huwelijksfeest verzorgd, waarvoor onze bijzondere dank!! Het is een onvergetelijk feest geweest!!
Door het mooie weer konden we onze receptie buiten op het terras houden, waar het aangenaam vertoeven was. Veel complimenten gekregen van de gasten over de mooie locatie. Op aanraden van Filip en Pieter hadden we via de zaal een meisje ingehuurd voor de kinderanimatie (schminken, kleuren, ...). Zij hield de kleinsten bezig terwijl de ouders op hun gemak een babbeltje konden slaan. Zeer geslaagd en een echte aanrader indien er kindjes aanwezig zijn!
De hapjes, het menu en het dessertbuffet was zeer goed verzorgd. Alles was mooi gepresenteerd en zéér lekker!! Het dessertbuffet was boven verwachting en echt een topper van de avond! Daar is nog lang over gesproken geweest!
Het personeel was zeer vriendelijke en discreet!
Bedankt Filip en Pieter voor de goede zorgen!! Jullie stonden altijd voor ons klaar en stonden open voor alle vragen en suggesties!! Vele groetjes en een fantastisch 2015 gewenst!! Groetjes, Ruben, Sjoukje en Tije

Sonja

Ik en onze familie willen Salons Denotter bedanken voor het schitterende trouwfeest van onze zoon op 31/10/2014.
Het eten was voortreffelijk en heel verzorgd opgediend. Een proficiat aan de zaalmeester, die trouwens alles direct zag, en zijn personeel. Wij hebben trouwens niets dan goede reacties gekregen over het eten en de bediening; Proficiat en bedankt!

Jan en Linda

Bedankt Filip, Pieter, Geert, Jens en de volledige crew van salons Denotter alsook aan dj Sandy van Djs on the Road om van ons huwelijksfeest een onvergetelijke dag te maken. Een toplocatie met perfecte organisatie en culinaire hoogstandjes. Een dag zonder zorgen en alleen maar genieten.

Wilfried en Linda Heindryckx

bij deze willen mijn vrouw en ikzelf jullie nogmaals hartelijk feliciteren
met jullie prestaties op ons feest.
Een dikke merci aan al het personeel dat zich zo ingespannen heeft
voor ons. Het was werkelijk een avond die ons nog lang zal bijblijven,
niet alleen wij, maar iedereen die aanwezig was. Iedereen was
laaiend enthousiast over de receptie, menu, stiptheid en correctheid van uw personeel, kortom het was af.
Wij kunnen jullie allemaal niet genoeg complimenten geven.
Proficicat !!!

Wilfried en Linda Heindryckx-Loose

bij deze willen mijn vrouw en ikzelf nogmaals jullie hartelijk
feliciteren met jullie prestaties op ons feest bij jullie.
Een dikke merci aan al het personeel dat zich zo ingespannen
heeft voor ons. Het was werkelijk een avond die ons nog lang
zal bijblijven, niet alleen wij maar iedereen die aanwezig was, was laaiend enthousiast over de receptie, menu, bediening, stiptheid en correctheid van uw personeel, kortom het was af.
Wij kunnen u niet genoeg complimenten geven.
Een sterke aanrader voor iedereen die een feest wil geven.
Wij zullen in elk geval reclame maken voor jullie.

Matthias en Elien

Filip, Pieter en maitre Geert,

Fantastisch hoe jullie met een zo'n grote professionaliteit alles in goede banen kunnen leiden! Ons huwelijksfeest op 23.08.2014 in jullie zaal was prachtig! Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook ons specifieke wensen qua zaalaankleding (o.a. onze cocktailflesje die Geert aan iedere tafel ging plaatsen, net zoals wij het wilden…). Over het eten kunnen we alleen maar lof spreken! Alles was superlekker en héél mooi gepresenteerd. De bediening was ook super! Kortom, een aanrader om met jullie in zee te gaan! Dank je wel! Matthias & Elien.

Andy en Mieke

Op zaterdag 30 augustus hebben wij bij jullie een fantastisch trouwfeest gehad! Dit was echt de kers op de taart! Wij zijn heel tevreden over jullie ontvangst, service en vriendelijkheid! Wij horen van onze vrienden heel veel boffen met jullie feestzaal (goede service en ook heel lekker eten, niemand had te kort, zelfs de kindjes hadden veel lof) Bedankt om de dag om te toveren in een onvergetelijke droom! Zeker een toplocatie! Bedankt!
Andy en Mieke

Ellen en Thomas

Op vrijdag 29.08.2014 is ons huwelijksfeest bij jullie doorgegaan. We hadden oorspronkelijk 5 zalen uitgekozen om te bezoeken voor ons huwelijksfeest, maar na het 2e bezoek (bij jullie dus) waren we al verkocht en had de rest geen schijn van kans meer. Al van in het begin waren we aangenaam verrast door de professionaliteit, de afspraken en de voorstellen die jullie aanbrachten. Ook de keuze in menu's en andere mogelijkheden was verbazend. Na vele maanden van plannen brak de dag dan eindelijk aan en vertrouwden we erop dat jullie dit tot in het detail goed gingen doen. En dat bleek ook zo te zijn! Vanaf de receptie (gelukkig buiten) tot en met de koffie en het fenomenale dessert buffet stelden jullie geen moment teleur! Ook tijdens de dans bleef de service gegarandeerd zodat iedereen steeds bediend bleef wanneer hij/zij dorst had.

Bij deze willen we ook jullie personeel (en de fantastische maïtre) bedanken voor de gegeven service en professionaliteit!

Het was echt FANTASTISCH!! Ook onze gasten waren super enthousiast en hebben enorm genoten van het lekkere eten! We zullen nog lang nagenieten van onze superdag!

Ella & Mathieu

Op 08 augustus 2014 beleefden wij de mooiste dag van ons leven. De ganse dag was onvergetelijk, maar vooral ons feest was schitterend. Jullie feestzaal is zeker een absolute aanrader. Jullie team stond steeds voor ons klaar, het eten en de bediening was fantastisch. Ook onze familie en vrienden spraken met veel lof over ons feest. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Kortom, jullie zijn een TOP-team!

Valerie Ramoudt &Vincent Le Berre

Door Vincent & Valerie. Beste Filip en Pieter en personeel van Salons Denotter. Ons trouwfeest op 1 augustus was suuuuupergeslaagd. Wij hadden daar vorig jaar naar een trouwfeest geweest en wisten dan al dat dit dik in orde zou zijn, daarom hebben we het ook bij jullie laten doorgaan. De organisatie, het eten, dessertbuffet was allemaal dik in orde. De complimenten aan de chef! En iedereen die aanwezig was heeft niets anders dan lof over het eten en de feestzaal en de organisatie! Bedankt voor alles. Hopelijk kunnen we daar nog eens een trouwfeest meemaken van iemand anders. Vele groetjes van Vincent, Valerie, Yuna, Nyo . Xxx

Charlotte Feys

Op 05 juli 2014 hielden wij ons trouwfeest in Salons Denotter. Een uitstekende keuze! Het was prachtig, een onvergetelijk feest! We willen het ganse team van Denotter bedanken voor het lekkere eten, de vlotte bediening, ..... Het zal wel niet meer voor ons trouwfeest zijn maar we komen zeker en vast terug! Onze familie en vrienden waren ook zeer tevreden!

nevenka en tom

we willen het ganse team van Salons Denotter bedanken voor ons een schitterend trouwfeest te bezorgen op 27juni 2014.alles was tip top in orde en het eten was super lekker.Familie en vrienden waren ook super tevreden en het eten was super lekker. Zelfs voor iemand die het op het allerlaatst liet weten dat ze geen vis mocht eten werd het eten voor die persoon aangepast.echt schitterend. We zullen jullie zeker aanbevelen aan anderen. Nogmaals hartelijk bedankt!

Anoniem

Wij willen het team van Salons Denotter bedanken voor ons prachtig feest.
Alles was van bij het begin tot het einde niet 100 maar 200% in orde. Al onze gasten kunnen niet stoppen met babbelen over het dessertbuffet. Ook een dikke chapeau voor de personen in de keuken. Onze gasten waren altijd snel bediend en het eten was altijd warm en perfect gebakken!
Ons droom huwelijk is mogelijk gemaakt door het team van Salons Denotter!!

Groetjes lynn en tom

Nicolas en Laure Parmentier-Beernaert

Op 13 juni hadden wij een prachtig trouwfeest in Salons Denotter. Heerlijk eten, vriendelijke bediening en prachtig decor! Zeker en vast aan te raden!
Speciale requestjes zoals cola zero of speciale menu voor bepaalde gasten is geen enkel probleem. En het dessertbuffet is echt subliem!!

Een dikke dank je wel voor al jullie harde werk om ons trouwfeest zo super te maken!!

Groetjes, Nicolas en Laure

Tasja & Wim

woensdag 28 mei heeft ons huwelijk plaatsgevonden in Brugge. ons feest ging door in Salons Denotter. we konden geen betere plaats gevonden hebben. niet alleen voor de locatie, of de accommodatie, maar ook door de vriendelijkheid en de keuken!! de gesprekken vooraf het feest verliepen telkens zeer gemoedelijk, vriendschappelijk... ze staan open voor ideeën en weten goed wat kan en moeilijk zal lukken. je kan het zo gek niet bedenken of ze proberen er rekening mee te houden. op de dag zelf... van 's morgens wordt je verwend, de zaak even openen om mensen van de suite te ontvangen, geen probleem. mensen gelegenheid geven om iets te nuttigen voor vertrek naar gemeentehuis, geen probleem. en dan volgt het feest: je wordt onthaald als een prinselijk paar, met een mooie erehaag! en de rest van de avond worden jij én je gasten zo behandeld. alles verloopt zoals het hoort, eten, bediening, sfeer... nu, bijna 3 weken later wordt er in onze vriendenkring nog opgeschept (en nagenoten) over het eten, och en het dessertbuffet... zaaaalig!!! dus nogmaals... we hebben het reeds gezegd, 's morgensvroeg 29 mei, maar bij deze nogmaals: chapeau... een dikke proficiat en merci!!
grts Tasja en Wim

Myny - Galleyn Diego & Sofie

Op vrijdag 6 juni hebben wij ons huwelijksfeest bij jullie laten doorgaan. Dit was echt super!!! De ontvangst, de communicatie ervoor, de afspraken, het eten, de drank,....
Als onze gasten waren zeer content!
Eten was er in overvloed. Mensen konden nog soep bijvragen en van het hoofdgerecht kwamen jullie nog 2 maal rond. Ook na het dessert was er nog mokka met versnaperingen. De mensen moesten zeker niet lang wachten wanneer hun glas leeg was.
Ook de speciale tafel om de attenties van de gasten in te steken is zeer handig. Er kan niets verloren gaan en alles blijft veilig.
Wij komen zeker nog terug!!!
Diego & Sofie Myny

Vanhoecke Kenneth & Lambert Delphine 16 mei 2014

Wij genieten nog steeds na van ons prachtige huwelijksfeest in Salons Denotter! De zorgvuldige voorbereiding, de flexibiliteit, de uitstekende service en het overheerlijke eten zorgden voor een perfecte dag!
Zeker een aanrader!

Freddy en Kathleen

Op zaterdag 15 maart hadden we een feestje naar aanleiding van mijn 60ste verjaardag. Deze verjaardag draaide uit op een groot feest om nooit te vergeten. Eerst hadden we een heel prachtige receptie met overheerlijke hapjes en spetterende bubbels. Op dit feest was ook één persoon vegetarisch en daarvoor werden eveneens aangepaste heel lekkere hapjes gepresenteerd. Daarna begon het avondfeest in een prachtig aangeklede zaal. De genodigden genoten van een massa lekker eten met aangepaste wijnen of drank naar keuze. Ook de vegetariër genoot van de aangepaste menu en had nog nooit zo lekker gegeten. Ook het personeel was vriendelijk en attentvol en de wensen van de mensen werden ook ingewilligd qua cuisson van het vlees. De ijstaart werd met de nodige sier naar binnen gebracht met aangepaste verlichting en muziek waardoor we zeer aangenaam verrast waren. Na de koffie werd er uitbundig gedanst en gevierd tot in de vroege uurtjes. Ook nog een speciale dank aan Filip die mij op de laatste momenten nog een zeer goede discobar kon aanzeggen. Jan heeft fantastische muziek gespeeld voor ieder wat wils. Ik zou dit commentaar willen beëindigen vol lof voor de zaak DENOTTER meer dan het aanraden waard, vriendelijk personeel, overheerlijk eten, prachtig decor en een eerlijke prijs. Moest ik u met iets kunnen plezieren, krijg je van mij onmiddellijk 3 STERREN. Proficiat en bedankt.
Freddy en Kathleen

anjuli & jannick

Bij deze willen wij jullie en het volledige team van salons denotter bedanken voor ons super geslaagde feest. Jullie hebben voor ons alles in orde gebracht van begin tot einde, waarin elke wens meer dan vervuld is. Dit heeft ook zijn effect niet gemist bij de 130 genodigden die absoluut niets van negatieve commentaar konden verzinnen. We zijn er dan ook van overtuigd dat wij jullie kunnen aanraden voor iedereen die op zoektocht is naar de perfecte locatie voor een prachtig feest met een zeer verfijnde keuken en proffesionele omkadering.

Lies en steven

Bedankt voor het fantastische feest! Jullie hebben er voor gezorgd dat we konden feesten zonder zorgen! Het eten was voortreffelijk, veel gestoef gehoord bij de genodigden. Alles werd tot in de puntje geregeld. En er werd voor ons gezorgd.

Van bij de kennismaking met de zaal tot de eindafhandeling van het feest zijn we gesteund en geholpen door jullie!!

Bedankt!

Lies en steven

filip en Ann Derycker -De Kestelier

Wij willen heel graag het hele team van Denotter heel hartelijk bedanken voor het mooie huwelijksfeest dat we er gevierd hebben!Alles was top! Al van bij de bespreking vooraf was geen enkel verzoek een probleem,het menu kon voor de kinderen zonder probleem aangepast worden.De receptie was uitstekend en iedereen had lovende woorden over de hapjes,de bediening en over de mooie zaal.Op het avondfeest werden we verwend met heel lekker eten en drinken waarbij niemand iets te kort kwam!We werden behandeld als echte vips :)
Geert ,dikke duim voor alles !!Ook nog voor de mensen van de keuken :chapeau !!

Koen & Natacha

Wij zijn op 29 maart 2014 getrouwd in jullie zaal en het was super!
Al het personeel is heel vriendelijk en attent. Het eten is uitstekend. Geen enkel minpunt. Wij moesten tijdens het feest aan niets denken terwijl jullie alles voor ons in orde brachten. We zullen jullie feestzaal zeker aanraden!! Hartelijk bedankt!!

Tom Reynders - Derycke Shanna

We willen het team van Salons Denotter heel erg bedanken om ons trouwfeest op 08 maart 2014 tot een superfeest te maken. De zaal was perfect in orde, zoals we het gevraagd hadden, de bediening was schitterend en eten was om duimen en vingers van af te likken.
De commentaren van onze gasten waren allemaal heel lovend. Van 'Knalfeestje' tot 'Beste dessertbuffet ooit!!'.
Allen heel hartelijk bedankt.!!

Cindy en Johnny

Op 13/09/13 was ons huwelijksfeest in jullie prachtige zaal. We hebben genoten van het overheerlijke eten ( van eerste hapjes tem desserts ) . Alles was perfect zoals we gevraagd hadden en de tafels alleen al waren een lust voor het oog. Ook tijdens onze voorbereidingen op elke vraag steeds een snel en duidelijk antwoord gekregen, met een vriendelijkheid en oprechtheid die ons zeker zal bijblijven ! Ook een dikke bravo voor de rest van het team, dat zich de hele avond met een glimlach voor ons uitsloofde. Onze avond was perfect en dat vonden ook al onze genodigden !

wendy en peter

Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt aan het huwelijksfeest van de beeldschone bruid Tineke en bruidegom Wesley Schouteere op 14 sept 2013. Het was heel lekker en zeker voldoende. Enkel het weer viel wat tegen zodat we niet konden genieten op het hele mooie terras.Een dikke pluim voor alle werknemers van Salons Denotter!

jennyfer en krispijn

Op 3 augustus was onze mooiste dag ons huwelijksfeest!
Deze werd een dag om nooit te vergeten mede dank aan denotter,
receptie tot avondfeest was super verzorgd en uiterst lekker
Met dank aan geert hoefden wij ons nergens zorgen over te maken.
wij hebben alsook lovende woorden van al de genodigden super lekker gegeten en veel! en idd een dessertbuffet voor U tegen te zeggen
Bedankt aan het ganse team , geert en filip!!
Wij bevelen jullie zeker aan ,
tot op onze jubileum.... :-)

groetjes jennyfer en krispijn

Gianni & Ulrike

Op 02-08-2013 traden wij in het huwelijksbootje. Bij Salons Denotter konden we terecht voor het huwelijksfeest van het jaar. We hadden een eerste receptie voor enkele genodigden, deze was verzorgd met verfijnde en originele hapjes, smaak ten top. Vervolgens was er aansluitend een tweede receptie + avondfeest en iedereen maar ook iedereen zei dat het een schot in de roos was. Prachtige tuin, mooi aangeklede zaal, een team dat vriendelijk/behulpzaam/professioneel is, verfijnde keuken, een dessertbuffet om u tegen te zeggen gepresenteerd met het nodige showgehalte, dit alles onder begeleiding van de maître die een krak in z'n vak is (echt chapeau!) en verder prijs/kwaliteit kan je nergens beter zitten. Het was de mooiste dag uit ons leven. Op en top klasse. Bedankt team Denotter! We zullen jullie niet vergeten in een van de mooiste herinneringen uit ons leven! Bedankt!

viviane coolen

Zaterdag 27 juli was het huwelijksfeest van onze dochter. Jullie hebben er een prachtfeest van gemaakt.Alles was dik in orde, de vriendelijke ontvangst, het lekkere eten, de aankleding van de zaal. Wij hoefden ons over niks zorgen te maken, niks was onmogelijk, onze wensen waren reeds vervuld voor we die uitspraken.
Wij hebben heel veel positieve commentaar gekregen van onze gasten.
Een dankjewel aan Filip, Geert de zaalmeester voor wie niks teveel was en die alles in goede banen leidde, de vriendelijke en vlotte bediening. Ook een groot dankjewel aan de mensen die achter de schermen werken. Jullie vormen samen een heel sterk team.
Wij wensen jullie verder nog heel veel succes met jullie zaak en komen zeker nog terug.
viviane
mama van evy martens

nico en amy

Wij beleefden een super huwelijksfeest op 21juni. De voorbereidingen naar het feest toe verliepen zo vlot dat we met een heel gerust hart naar onze dag konden toeleven. De avond zelf was perfect :-) een dikke pluim voor het personeel en zeker een extra naar de zaalmeester ook toe!

jacques & andrea

op Vaderdag 09/06/2013 Vaderdagmenu besteld was piek fijn in orde ,alsook de snelle en vlotte bediening niets op aan te merken en niet eenmaal maar meerdere keren bediening
met een woord voor herhaling vatbaar
jacques &andrea

Pieter en Lore

Wij kunnen helemaal beamen wat de anderen op dit gastenboek gezet hebben. Het was een SCHITTEREND feest! Het eten was heerlijk. Alles verliep zoals het moest. We zouden geen enkel punt kunnen aanhalen dat we anders ingevuld hadden willen zien. Nogmaals een dikke merci!

Daisy en Rita

Op 17 mei 2013 hebben wij onze liefde bezegeld met een feest om U tegen te zeggen. En dat dankzij het ganse team van Salons Denotter. Ook de mensen die achter de schermen werken willen we bedanken. Iedereen die aanwezig was op ons feest spreekt vol lof over de goede ontvangst, de bediening,het lekkere eten, de zaal.
Kortom: iedereen was supercontent.
Wij komen zeker nog terug.
Hele vele groetjes Daisy en Rita.

Tomi en Mieke

20 april was onze grote dag! Die is o.a. door het avondfeest in Denotter onvergetelijk geworden! Dankjewel aan het ganse team voor de vriendelijke service, lekkere eten en om alles vlotjes te laten verlopen. Ook onze gasten hebben er enorm van genoten. Echt een aanrader!

Wendy & Pieter

Vorige week op 22-12-2012 zijn wij getrouwd!
Het weer was verschrikkelijk maar toch kon de dag niet mooier zijn! Alles verliep vlot en zonder problemen. Dit hebben we zeker, voor een groot deel, te danken aan Pieter, Filip en hun team!! Het was gewoon schitterend! Gezellige sfeer, lekkere hapjes/maaltijd, heel erg goede en vlugge bediening,... het kon niet beter! Nadien kregen we dan ook van iedereen heel wat positieve reacties. Het was AF!!
Nog eens een DIKKE MERCI voor alles!
Wendy & Pieter

Jasper & Serena

Op vrijdag 31 augustus 2012 zijn wij getrouwd en ons feest ging door in Salons Denotter. Het was een schitterende dag. We hadden een super bediening, heel lekker eten en we werden echt in de watten gelegd! Het was een super feest!
We hebben ook alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten, het was dus dik in orde!
Bedankt voor alles! Groetjes Jasper & Serena

Roseline & Frédéric Lefebvre

Op vrijdag 24 augustus zijn wij getrouwd. Jullie zorgden voor een onvergetelijk avondfeest, alles was top! De bediening was vriendelijk, heel vlot en vooral professioneel! Het eten was super lekker, van de hapjes tot en met het dessert, alles was AF! We kregen van onze gasten alleen maar positieve commentaar! We wensen jullie nog veel succes met de zaak en kunnen alvast iedereen aanraden om bij jullie ook zo’n onvergetelijk feest te vieren!
Vele groetjes,
Roseline en Frédéric

Valerie en Joeri

Onze huwelijksdag op 25-08-2012 werd op een perfecte manier afgesloten met een schitterend avondfeest bij Salons Denotter. Heerlijk eten, perfecte bediening met een glimlach, volop ambiance, ... we konden het ons niet beter voorstellen. Ook de reacties achteraf van familie en vrienden waren unaniem lovend. Een grote dankjewel aan het ganse team van Salons Denotter !

Carlo en Hanne

alles was tip top in orde, eten, sfeer, tafelbekleding, service, bespreekbaarheid, bediening, zaalmeester. kortom alles liep perfect gesmeerd. dank u wel hiervoor!

De Buysere-Canivet

Wij vierden ons huwelijk op 1 september 2012. En jullie hebben ons een pracht van een feest bezorgd. alles was in orde van begin tot einde. Wij waren heel tevreden en hoorden alleen maar lof van de gasten. Het eten was perfect maar ook de bediening. De zaalmeester deed ook supergoed zijn werk. Hij leidde alles in goede banen. Bedankt voor deze prachtige dag!!!
MVG
Jennifer en Christophe en Emelytje

kelly en thomas

Vrijdag 7 september 2012 zijn wij getrouwd en hebben wij onze trouwfeest bij jullie gevierd. Wij hebben er super van genoten, het eten was super lekker, de bediening was top. Ik denk wel dat de mensen verschoten hebben welke bende het was.. Beetje zwijntjes allemaal maar iedereen heeft er een super avond gehad. Ik wil jullie en het team bedanken voor alles en zal jullie zeker aanbevelen aan mensen die ook willen trouwen. Het weer zat ook goed dus dat was ook leuk in de tuin. echt zalig!! groetjes kelly en thomas

Declerck - Taillieu

Ons huwelijksfeest op 20 juli was prachtig!!! Alles tot in de puntjes verzorgt, heeel lekker eten, een super vriendelijke bediening, 2 prachtkerels als eigenaars en een maitre om U tegen te zeggen! Met een glimlach werd meegewerkt om van onze dag een droomdag te maken. En dat is wat je nodig hebt die dag, weten dat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken, alles is tot in de puntjes geregeld voor jullie! Super, zeker een aanrader!!!

Koen en Nele

Bedankt om van ons trouwfeest een spetterende avond te maken. Niets is teveel voor jullie, alles was tot in de punjes verzorgd. Ook van onze genodigden kregen we enkel complimenten over het eten, de bediening en de goede sfeer. Jullie zijn zeker een aanrader!
Nogmaals bedankt voor de schitterende avond!

ina de ridder

Beste
Omdat steeds overal het negatieve wordt aangehaald…bij jullie was er niets dan positiefs !!
Dus..een heel dikke pluim voor jullie kok.
Alles, van het eerste hapje tot het laatste dessert, prima verzorgd en super lekker.
Voor de bediening: een dikke 10.
De zaalmeester had met zijn haviksoog alles onmiddellijk gezien en leidde iedereen op een zeer vriendelijke manier.
Een team, zeer vriendelijk en attent , dat zich voor elke gast inzette.
Beste zaakvoerders, ik ben dus uiteraard vol lof. Jullie hebben een zaak én een team om trots op te zijn. Jullie maakten van het feest van Ilse en Ben een FANTASTISCH feest.
Bedankt,
Ina (mama van Ben)

Eveline Diopere

Zaterdag 14 juli 2012, de dag waarop wij getrouwd zijn. Te midden van de zomer, maar koud en veel regen. Gelukkig zorgden jullie voor het zonnetje van de dag! Bedankt, Salons Denotter voor het mooie feest. Het was af! Eerst en vooral een dikke merci voor de eigenaars. Filip en Pieter, jullie zijn een goed team. We hebben ons geen seconde zorgen gemaakt. Al onze vragen werden onmiddellijk beantwoord en ‘nee, dat gaat niet’ staat niet in jullie woordenschat. Beste Geert, een zaalmeester om ‘u’ tegen te zeggen. Hoe je erin slaagt om ons prins en prinses te laten voelen voor één avond is ongelooflijk. Je hebt toch wel een zesde zintuig om pasgehuwde koppeltjes perfect aan te voelen! Bedankt ook aan al het zaalpersoneel. De snelheid en finesse waarmee jullie onze gasten bediend hebben, is top! Dat de zaal zelf perfect is, waren we al van overtuigd bij ons eerste bezoek anderhalf jaar geleden. Kortom: een aanrader voor al wie een zaal zoekt voor zijn feest.
Groetjes, Eveline en Wouter

Inge en Orlando

Wat hebben wij een zalig huwelijksfeest gehad.
Vlotte bediening, lekker eten, toffe sfeer… Een dikke merci aan Pieter en Filip zij waren een echte rots in de branding tijdens de vele voorbereidingen. Maar ook Geert (zaalmeester) heeft alles in goede banen geleid. Attentvol en oprecht. We hadden even de regenwolken op bezoek maar er werd vlot overgeschakeld van buiten naar binnen en toen de zon weer kwam mochten we direct terug naar buiten! Tof!
Bedankt voor alles
Inge en Orlando

Ann en Nick Delwaide

Filip en Pieter ,
bedankt voor het prachtige feest dat jullie hebben gemaakt voor ons huwelijk op 7-7-2012 . Alles was tot in de puntjes perfect , vlotte bediening en ook voor onze vegetariërs op het feest was alles heel lekker .
Wij zullen jullie zeker aanraden als er iemand naar vraagt .
mvg Ann en Nick

Veronique Braeckman

Beste internetters, ik kan deze feestzaal ten zeerste aanbevelen. We zijn 16 juni 2012 hier getrouwd en het is een pracht van een zaal, heerlijk eten, grote dansvloer en vooral, zalige eigenaars: Filip en zoon Pieter staan je steeds te woord en ik kan het weten, als perfectioniste met al mijn emailvragen, en steeds werden ze vriendelijk en nauwkeurig beantwoord. De zaakvoerders kennen hun stiel en weten hoe ze mensen blij kunnen maken. Ook zaalmeester Geert is een vriendelijk man waarop je kan rekenen voor al je decoratiewensen uit te voeren. Dikke merci voor het hele team ! Groetjes, Vero, vrouwtje van Erik.

Familie Vermeylen - Parmentier

Langs deze weg wil ik jullie nog eens hartelijk bedanken voor de fantastische babyborrel die jullie ons bezorgd hebben! De gasten (en wij ook)waar vol lof over de hapjes, drank, bediening, locatie, ... Het was super! De kinderen hebben zich enorm geamuseerd en de volwassenen ook! Een echte aanrader! Jullie leveren kwaliteit! Zeker tot in de toekomst!
Vele groetjes en doe zo verder!

RITA

Bedankt voor het leuke lentefeest van onze kleindochter Mara.
Mara heeft zich reuze geamuseerd op haar dag ,terwijl de volwassenen genoten van de lekkere maaltijd.
Een aanrader.
Oma en opa van Mara

rita

Bedankt voor het geslaagde lentefeest van onze kleindochter Mara .Mara heeft zich reuze geamuseerd , terwijl de volwassenen genoten van de lekkere gerechten.Opa en Oma van Mara

Frederik en Siska

Beste,
Langs deze weg willen we jullie bedanken voor het prachtige feest dat jullie van ons huwelijk hebben gemaakt. Al de genodigden zijn vol lof over het eten en de zaal. Daarenboven mogen (moesten) we jullie de complimenten geven vanwege de enkele vegetariërs: “Op nog geen enkel feest hebben wij zo lekker vegetarisch gegeten�. Alles was top en het dessert was onuitputtelijk en lekker. Bedankt!!!
Zoals reeds gezegd: wij zullen dit zeker aanraden bij vrienden en familie!!
Groetjes en tot nog eens,
Siska en Frederik

Familie Daerden Hubrecht

Beste,
Wij hadden een fantastisch Lentefeest bij jullie, de hapjes waren verzorgd, het visbuffet was een streling voor het oog en onze smaakpupilen ! Fijn en gezellig kader met een super bediening, Mara heeft genoten van haar dagje, bedankt!

Fam. Pruvoost

Beste,
We willen je van harte bedanken voor het mooie feest van yoran zijn eerste communie op 17 mei 2012 .
We kwamen van een eindje ver (waregem) maar het was de moeite.
De bediening was in orde alsook nog een bedankje voor het extraatje voor een verjaardag van een fam. lid .
We zeggen het voort en voor de afstand moet je het niet laten we haddden een feestbus ingehuurd.
Nog maals bedankt
Yoran en zijn ouders

De Wispelaere Anne Mie

Bedankt voor de fijne maaltijd ter gelegenheid van ons familiefeest, een dikke pluim voor het ganse team.groeten Anne mie

Caroline & Tom

Een schitterend huwelijksfeest met alles erop en eraan!!!Prachtige tafelschikking en versiering.Een pluim voor het personeel(die wordt vaak vergeten)!!!!!!!
Een zaalmeester met vakkennis!!!!
Bedankt voor onze onvergetelijke dag!!!!!!

gwenny en dany

Beste, duizendmaal bedankt om ons huwelijksfeest van 11/11/11 tot een onvergetelijke avond te maken !!!Niks dan lovende woorden, zowel ontvangst, service, keukenteam, enz. Dikke Proficiat en Bedankt !! Gwenny en Dany

Ann-Sofie Denoo

Beste forum-lezers,
Wij zijn een goeie maand geleden getrouwd in Denotter en we hebben echt het feest van ons leven gehad. Hun service, de hapjes, het eten, het was allemaal fantastisch!
Een dikke dikke aanrader,
ons volledig verslag kun je hier terugvinden:
http://www.wijtrouwen.com/nl/forum/?msgid=371795&subject=Onze-dag-in-woo...
Groetjes,
Ann-Sofie en Dave

Bart en Daisy

Beste ,
Wij willen gans het team van Salons Denotter hierbij nog eens heel hard bedanken om ons huwelijksfeest zo tot in de puntjes te verzorgen. We waren echt heel blij met de ontvangst , de organisatie en uiteraard het eten die echt wel met heel veel smaak en finesse gebracht werd , bij de receptie waren er trouwens heel originele hapjes. Vrienden en familie waren ook helemaal onder de indruk van de overheerlijke gerechten. Je ziet dat dit een zaak is met een ervaren team.
Wij vergeten deze dag nooit van ons leven meer , duizendmaal dank!!!
Vele groeten Bart en Daisy

Fabiënne & Frans

Bedankt personeel en directie van salons DENOTTER om ons huwelijksfeest
tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.
We hadden op 30 sept een prachtige zon-overgoten dag, de receptie
kon dan ook nog buiten in de tuin plaatsvinden.
Een geweldige ontvangst en een begeleiding van het het team om “U� tegen
te zeggen. Het eten was excellent en prachtig opgedient.
Niets was het personeel teveel, we zijn echt tevreden tot en
met…..EEN AANRADER !!!
Groetjes en nog veel succes met de zaak.
Fabiënne & Frans
30 sept 2011.

Steven & Nancy

Beste,
bedankt om van ons huwelijk een spetterend feest te maken! Want wat hoort bij een goed feest? Lekker eten, en dat was het! Het was fijn en mooi gepresenteerd. Ook het aangepast vegetarisch menu voor enkele van onze gasten was perfect. Aan drank was er ook geen gebrek.
Bedankt voor de fijne bediening, de vriendelijkheid,...
Dank aan alle medewerkers van Salons Denotter.
Een echte aanrader!
Vanuit ons hart nogmaals dank!
Groetjes,
Steven Ruysschaert & Nancy De Smet

Charlene & Jeroen

Ook langs deze weg willen we jullie hartelijk bedanken voor de warme ontvangst, de perfecte service en de uitstekende keuken op ons huwelijksfeest !
Na afloop enkel zeer positieve commentaren !
Bedankt! Jeroen & Charlene

wackenier - segaert

Een dikke proficiat aan het team van salons denotter .
Voor de geslaagde receptie en het super geslaagde avondfeest van ons huwelijk zaterdag 27.08.2011.
Alles was perfect en we zijn heel blij en hebben er van genoten van onze dag .

Met vriendelijke groeten van Steven - Liesbeth
Wackenier - Segaert

Super bedankt!!

coppejans geert

Beste ‘Team Denotter’
De huwelijksverjaardag van m’n vader en moeder was perfect!! Iedereen heeft genoten van het lekkere eten en het dansje achteraf ! Vooral de garnaalkroketjes (voorgerecht) vonden onze gasten zeer lekker !! Het dessertbuffet was een echte aanrader ! (3 dikke kussen voor jullie kokkin)
Dank aan jullie team voor de vlotte en vriendelijke bediening !
Tip van de kindjes: klein beetje licht voorzien aan jullie speelpleintje !
conclusie : Voor ieder feestje groot of klein moet je bij salons denotter zijn!
groetjes succes en hopelijk tot een volgende keer

Geert

Sven en Lise

Salons Denotter heeft alle verwachtingen van onze trouwdag ingelost! Werkelijk niets was teveel voor dit team professionals, de vrijzinnige viering die op het terras kon plaatsvinden was super, alles tot in de puntjes verzorgd. Nadien hebben we van iedereen lovende woorden gekregen over jullie. Bedankt voor alles en hopelijk kunnen we nog eens terugkomen! L&S 6 mei 2011

Natacha & Davy

Een dikke proficiat aan het team van Salons Denotter voor het geslaagde avondfeest van ons huwelijk vorige vrijdag. Alles was perfect en we hebben er echt van genoten. Bedankt!

Roos & Jurgen

beste Filip, zoon en het volledige team van Salons Den Otter,
Wij willen jullie bedanken om ons trouwfeest op 4 juni 2011 volledig tot in de puntjes te verzorgen,wij hebben ons die avond van niks moeten aantrekken!!Het eten was super, het was gewoon af!! wij zullen jullie zeker aan iedereen aanraden!
Groetjes roos en jurgen

Kenny en Melanie Delacluyse - Braems

Beste ‘Team Denotter’
Hartelijk dank voor het prachtige huwelijksfeest op vrijdag 20 mei 2011. Wij hebben samen met onze gasten mogen genieten van de specialiteiten van Salons Denotter: De sublieme hapjes, de voortreffelijke bediening en het uitmuntende eten.
Alles was in orde ! Tot nogmaals!!
Melanie en Kenny

Lut en Frank

Beste Filip,
Beste Hubrecht,
wij hielden eraan jullie nogmaals, post-feestelijk maar daarom niet minder uitbundig, te bedanken. Voor alles.
Wij zouden veel superlatieven kunnen gebruiken, en terecht.
Het volstaat echter en wellicht jullie te wijzen op de vraag die velen ons gesteld hebben: “Wie is die traiteur ?!!!. Kunnen wij zijn contactgegevens krijgen ?!!! Die willen wij ook !!!�
Het was schitterend.
Jullie team was indrukwekkend.
Jullie personeel was top.
Jullie voor alles en voor altijd dankbaar,
Lut en Frank

Ellen en Peter

Alvast bedankt voor uw reactie,
Filip en Pieter
Van harte bedankt voor ons schitterend trouwfeest op 9 april 2011.
Het was genieten van het begin tot het einde. De ontvangst, het eten,
de werkmensen, de zaal, ... alles was tot de puntjes in orde!
Nog héél veel succes toegewenst!
Groeten,
Ellen en Peter

chemay xavier

Beste,
Op vrijdag 28/01/2011 hadden we personeelsfeest in Salons Denotter, en het mag gezegd worden het was prima georganiseerd. de prijs-kwaliteit verhouding was prima. Ook de bediening verliep vlekkeloos daarom dikke proficiat aan het volledige team.
X-Ch

Plets Tom - Nancy Vanrafelghem

Er nog niet van gekomen maar wou toch nog eens de tijd nemen om een woordje van dank te zeggen aan het volledige team van Salons Denotter.
Ons huwelijksfeest ging er door op 25 september laatstleden. Wij hadden al heel wat positieve reacties gehoord maar zelf waren we er nog nooit geweest.
Alles was echt in orde. Niks op aan te merken.
Vriendelijke bediening, alles was heel verzorgd, heel lekker van eten.
Een echte aanrader om hier uw huwelijksfeest of een ander feest te laten doorgaan. Er waren ook enkele kindjes aanwezig op het feest ook daar werd rekening mee gehouden.
Proficiat!
Nancy & Tom

Pascal

Kerstdag was een mooie dag, het kerstmenu was exellent,de bediening was uitstekend en alles tot in de puntjes verzorgd. Bedankt voor de mooie namiddag.

STUDIO LAMBIK

Als DJ kom ik regelmatig in Denotter.
Het is een plezier om er als DJ te mogen optreden.
Alles is tot in de puntjes verzorgd.
Je bent er steeds welkom en steeds staan de tafeltjes klaar voor de DJ.
Hopelijk mogen wij in 2011 regelmatig Denotter aandoen. Patrick & Marleen van Studio Lambik.

Mario & Marianne

Ons huwelijksfeest in Salons denotter was gewoon fantastisch! Van de receptie tot het avondfeest was alles tot in de puntjes verzorgd!
Heerlijke hapjes tijdens de receptie en schitterende gerechten tijdens het diner.
Chapeau voor Pieter en Filip en het volledige team van Denotter!
Puur vakmanschap!

wiesje

Een mooie en overzichtelijke website.
Proficiat en succes gewenst voor het ganse team van Salons Denotter !
Alsook een mooi kerstfeest , een knallend uiteinde en een gelukkig nieuwjaar gewenst .
hopend tot heel binnenkort ,
wiesje

viviane patrick

Veel geluk en succes toegewenst aan de de nieuwe uitbaters van salon Denotter
Bistro Chablis

Céline

good luck pieter

verleye nico

veel geluk met de nieuwe start

hans Vanroose

Filip
Veel succes met je nieuwe start.

Hans

Marianne Vanlanduyt

De website ziet er alvast veelbelovend uit! Zo ook de toekomst van Salons Denotter.
Veel succes bij deze nieuwe start!
MVL